Moje cesta k Michelinu

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

399 Kč s DPH
Běžně 499 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Podezřelý

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Podezřelý

To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchařeTato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně… Přejít na celý popis

Děkujeme všem čtenářům skvělou audioknihou ZDARMA Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře
Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.

Na kuchařině je krásné to, že nemá konce. Ostatní řemeslníci, jako jsou tesaři, truhláři nebo zedníci, se v určitý okamžik dostanou na konec svých dovedností. Ale v kuchařině to nikdy nekončí.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Kontrast
Rozměr
190 x 235 mm
isbn
978-80-7585-686-9
Počet stran
224
Vydání
1
ean
9788075856869
Vazba
pevná vazba
datum vydání
28.11.2018
  • Knihy Dobrovský Knihy Dobrovský

    Ačkoliv je tento zlínský rodák, který dnes žije převážně v Německu, držitelem michelinské hvězdy, nemusíte se bát, že byste jídla z nové kuchařky nezvládli připravit. Jejich autor totiž zastává názor, že geniální věci jsou jednoduché.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Marie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Právě jsem dočetla. Zaujalo mně, že není prvoplánově naaranžovaná tak, aby okamžitě lapila pozornost kupujícího - žádné snobské suroviny, neobvyklé kompozice na talíři, ohromující "foodstyling"... O to více mně zajímalo, co v ní tedy je? P. Pospíšil stručně, ale čtivě vypráví o zajímavých místech, kam ho zavedla profese či osobní zajímavé životní etapy. Ale "bulvár" by s obsahem nebyl spokojen. Po přečtení musím říci, že pro mně je to knížka, která poskytuje know how pro kuchařské řemeslo i život. Je to knížka o životní energii, pro inspiraci, o zaťatosti, dobrodružství, fanfarónství, ale také o poctivosti, srdečnosti, velkorysosti, zdravém sebevědomí i pokorném naslouchání a učení. Dle mého, plně koresponduje s osobností P. Pospíšila.

    Přečíst více
  • Jaroslava Pokorna registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Trosku zklamání z této knihy. Suchý text bez návazností a kontextu. Kapitoly bez vtipu, spíše popisného stylu. I tak jsem to přelouskala. Ale asi bych si ji už nakoupila.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 19 Kč Nápověda