4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst. Pomohou vám v tom odborníci na výživu, kteří spojili své síly a v publikaci Nevíte, co jíte vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
Volné pokračování bestselleru Bábovky plné známých i nových postav, vztahů a emocí. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Nutriční kompas
-
Kalorické Tabulky
-
Palivo pro tělo - Kalorický cyklus, vaše cesta na zredukováním tělesného tuku a lepší vyrýsovaným svalstvem
-
Výživa pro fitness a kulturistiku
-
Jak nezemřít - Kuchařka 100 receptů na prevenci a odvrácení nemoci
-
Udělejte radikální řez – 30denní stravovací a kondiční plán, abyste byli silnější a svůdnější
-
Kompletní průvodce půstem
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
-
Jídlo na prvním místě
-
Zdravá střeva, zdravý život - Chraňte si centrum svého zdraví
-
Deník Whole30: Váš průvodce úspěšným stravovacím restartem den po dni
-
Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu
-
Najím se a zhubnu! - Recepty pro celou rodinu
-
Doba jedová 5 - Geneticky modifikované potraviny
-
Výživná kniha o jídle
-
Jíme zdravě ze spíže
-
Závislá na čokoládě
-
Radost z jídla – Nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta (včetně DVD)
-
Jak jíme zdravě na podzim: Průvodce zdravým podzimem s 94 sezónními recepty
-
Fit recepty
-
Jak na veganství
-
Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
-
Základní kniha zdravé výživy
Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst. Pomohou vám v tom odborníci na výživu, kteří spojili své síly a v publikaci Nevíte, co jíte vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi spolupracující věda lžou a záměrně bagatelizují či zastírají problémy, které aktuální potraviny přinášejí.
- Nakladatel
- BizBooks
- Rozměr
- 167 x 225
- datum dotisku
- 15.08.2016
- ean
- 9788026502746
- Počet stran
- 264
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 14.10.2014
- isbn
- 978-80-265-0274-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
1.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 2× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Veronika registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček
Na tuto knížku jsem se hodně těšila, protože uznávám pana Fořta, ale bohužel mě o to více zklamala. Není zrovna čtivá, zato zbytečně moc ironická (k tomuto žánru se to snad ani nehodí). Mnohdy jsem nepoznala, co je názor autorů a co úryvek z cizí studie. Nadpisy odstavců nekorespondují s následným textem. A ještě mě zajímá, proč autoři rozdělili knihu do tří hlavních kapitol: Cukry, Tuky, Sůl. Proč ne spíše bílkoviny? Četla jsem to skoro půl roku, prostě to moc nešlo :-)
Přečíst více -
Ivana registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček
Souhlasim s predeslym komentarem, ironie neni na miste. Nejsem totalni neznalec odbornych pojmu v oblasti vyzivy, ale zpusob podani je nad moje moznosti. Knihu mam jiz rok, napodruhe se snazim ji precist, jsem v polovine, ale totalne unavena snahou pochopit, co je nazor autora, co je jakasi studie, co si z toho vybrat. Priklad- prectete stranku dosti sloziteho obsahu, ktery se snazite pochopit a vstrebat a na konci se dozvite, ze to neni pravda, ze autor predklada jakasi zjisteni, ktera jsou prekonan a nasledne je teprve vysvetluje. Jakoby si vybijel frustraci z toho, ze "vedecke" "kapacity" a zodpovedne instituce jsou tak zatemnele, tak ovladane ziskuchtivosti, ze nam predkladaji naprosta dogmata. Jakoby to autori chteli "natrit" nekomu konkretnimu, kdo je v oboru stejne informovan jako oni sami a tedy ironii a patos je schopen pochopit. Mela jsem v umyslu knihu dat k precteni sve tchyni, ktera "diky" cukrovce prisla o nohu. Myslim ze i tak by ji vyrazne pomohlo zmenit jidelnicek. Ale tohle nema sanci pochopit, ac nema iq tykve. Zarazi me take hodnoceni 4 hvezdy z peti, kdyz jedina hodnotici dala jednu... takze nejen potravinarsky prumysl nas klame, ze? Jsem v polovine a hodlam se prokousat na konec, snad to aspon k necemu bude...
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE