5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst. Pomohou vám v tom odborníci na výživu, kteří spojili své síly a v publikaci Nevíte, co jíte vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Nutriční kompas
-
Kalorické Tabulky
-
Palivo pro tělo - Kalorický cyklus, vaše cesta na zredukováním tělesného tuku a lepší vyrýsovaným svalstvem
-
Výživa pro fitness a kulturistiku
-
Skryté nebezpečí zdravých potravin - Proč je "zdravá" strava příčinou nemocí a nadváhy
-
Jak nezemřít - Kuchařka 100 receptů na prevenci a odvrácení nemoci
-
Moučný mozek - Celoživotní plán
-
Udělejte radikální řez – 30denní stravovací a kondiční plán, abyste byli silnější a svůdnější
-
Kompletní průvodce půstem
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
-
Jídlo na prvním místě
-
Zdravá střeva, zdravý život - Chraňte si centrum svého zdraví
-
Zkuste to doma sami – kuchyně. 137 zdravějších alternativ ke kupovaným výrobkům, s nimiž ušetříte peníze i životní prostředí
-
Deník Whole30: Váš průvodce úspěšným stravovacím restartem den po dni
-
Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu
-
Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu
-
Zachraňte své střevo
-
Najím se a zhubnu! - Recepty pro celou rodinu
-
Doba jedová 5 - Geneticky modifikované potraviny
-
Závislá na čokoládě
-
Jíme zdravě ze spíže
-
Výživná kniha o jídle
-
Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst. Pomohou vám v tom odborníci na výživu, kteří spojili své síly a v publikaci Nevíte, co jíte vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi spolupracující věda lžou a záměrně bagatelizují či zastírají problémy, které aktuální potraviny přinášejí.
- Nakladatel
- BizBooks
- Rozměr
- 167 x 225
- datum dotisku
- 15.08.2016
- ean
- 9788026502746
- Počet stran
- 264
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 14.10.2014
- isbn
- 978-80-265-0274-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
1.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 2× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Veronika registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček
Na tuto knížku jsem se hodně těšila, protože uznávám pana Fořta, ale bohužel mě o to více zklamala. Není zrovna čtivá, zato zbytečně moc ironická (k tomuto žánru se to snad ani nehodí). Mnohdy jsem nepoznala, co je názor autorů a co úryvek z cizí studie. Nadpisy odstavců nekorespondují s následným textem. A ještě mě zajímá, proč autoři rozdělili knihu do tří hlavních kapitol: Cukry, Tuky, Sůl. Proč ne spíše bílkoviny? Četla jsem to skoro půl roku, prostě to moc nešlo :-)
Přečíst více -
Ivana registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček
Souhlasim s predeslym komentarem, ironie neni na miste. Nejsem totalni neznalec odbornych pojmu v oblasti vyzivy, ale zpusob podani je nad moje moznosti. Knihu mam jiz rok, napodruhe se snazim ji precist, jsem v polovine, ale totalne unavena snahou pochopit, co je nazor autora, co je jakasi studie, co si z toho vybrat. Priklad- prectete stranku dosti sloziteho obsahu, ktery se snazite pochopit a vstrebat a na konci se dozvite, ze to neni pravda, ze autor predklada jakasi zjisteni, ktera jsou prekonan a nasledne je teprve vysvetluje. Jakoby si vybijel frustraci z toho, ze "vedecke" "kapacity" a zodpovedne instituce jsou tak zatemnele, tak ovladane ziskuchtivosti, ze nam predkladaji naprosta dogmata. Jakoby to autori chteli "natrit" nekomu konkretnimu, kdo je v oboru stejne informovan jako oni sami a tedy ironii a patos je schopen pochopit. Mela jsem v umyslu knihu dat k precteni sve tchyni, ktera "diky" cukrovce prisla o nohu. Myslim ze i tak by ji vyrazne pomohlo zmenit jidelnicek. Ale tohle nema sanci pochopit, ac nema iq tykve. Zarazi me take hodnoceni 4 hvezdy z peti, kdyz jedina hodnotici dala jednu... takze nejen potravinarsky prumysl nas klame, ze? Jsem v polovine a hodlam se prokousat na konec, snad to aspon k necemu bude...
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola