4.4 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení studeným či teplým kouřem. Domácí kutilové zde najdou podrobný návod, jak si vyrobit dobře… Přejít na celý popis
Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Udírny a uzení
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Oheň a dým
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Hovory s řezníkem
-
Vzpomínání od myslivecké plotny
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
Vášeň pro grilování
-
Udírny
-
Grilování - Snadné recepty a rady
-
Keto grilování
-
Grilování
-
AKCE Báječná kniha o burgerech a grilování
-
NOVINKA Zpracování masa & Domácí zabijačka
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Grilování a mnohem víc
-
Divočák - recepty z kančího masa
V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení studeným či teplým kouřem. Domácí kutilové zde najdou podrobný návod, jak si vyrobit dobře fungující udírnu. Vše doplňují desítky návodných fotografií a ilustrací. Stavba vlastní udírny či zařízení pro uzení studeným kouřem Příprava surovin před uzením – nasolování, marinování a kořenění Uzení horkým nebo studeným kouřem Grilování drůbeže a ryb Pečení masa ve žhavém uhlí Vaření lahodných nápojů nad ohništěm Netradiční recepty na rybí pochoutky Předpisy pro teplou i studenou kuchyniNaše rady a návody pomohou proměnit pečení ryb na otevřeném ohni v zajímavé dobrodružství a jejich konzumaci v nezapomenutelný zážitek.
- Nakladatel
- Ottovo nakladatelství
- Rozměr
- 170 x 250 x 20
- isbn
- 978-80-7360-483-7
- Počet stran
- 152
- datum vydání
- 1.05.2007
- ean
- 9788073604837
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE