0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
A guide to bold, authentic Thai cooking from Andy Ricker, the chef and owner of the wildly popular and widely lauded Pok Pok restaurants. After decades spent traveling throughout Thailand, Andy Ricker wanted to bring the country's famed street food stateside. In 2005 he opened Pok Pok, so named for the sound a pestle makes when it strikes a… Přejít na celý popis
Při rutinní pitvě oběti autonehody objeví doktorka Carolyn Hoveová nesrovnalosti a povolá detektiva Roberta Huntera. Oběť byla před smrtí mučena. Sériový vrah své činy maskuje jako nehody... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Food For Life Cookbook
-
The Food of Italy
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Taste : My Life Through Food
-
The Food of Sicily
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
The Asian Pantry
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
The Silver Spoon Pasta
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
Albert Can Cook
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA Basque Country
A guide to bold, authentic Thai cooking from Andy Ricker, the chef and owner of the wildly popular and widely lauded Pok Pok restaurants.
After decades spent traveling throughout Thailand, Andy Ricker wanted to bring the country's famed street food stateside. In 2005 he opened Pok Pok, so named for the sound a pestle makes when it strikes a clay mortar, in an old shack in a residential neighborhood of Portland, Oregon. Ricker's traditional take on Thai food soon drew the notice of the New York Times and Gourmet magazine, establishing him as a culinary star. Now, with his first cookbook, Ricker tackles head-on the myths that keep people from making Thai food at home: that it's too spicy for the American palate or too difficult to source ingredients.
Ricker shares more than fifty of the most popular recipes from Thailand and his Pok Pok restaurants--ranging from Khao Soi Kai (Northern Thai curry noodle soup with chicken) to Som Tam Thai (Central Thai-style papaya salad) to Pok Pok's now-classic (and obsessed-over) Fish-Sauce Wings. But Pok Pok is more than just a collection of favorite recipes: it is also a master course in Thai cooking from one of the most passionate and knowledgeable authorities on the subject. Clearly written, impeccably tested recipes teach you how to source ingredients; master fundamental Thai cooking techniques and skills; understand flavor profiles that are unique to Southeast Asian cuisine; and combine various dishes to create show-stopping, well-balanced meals for family and friends. Filled with thoughtful, colorful essays about Ricker's travels and experiences, Pok Pok is not only a definitive resource for home cooks, but also a celebration of the rich history, vibrant culture, and unparalleled deliciousness of Thai food.
- Nakladatel
- Ten Speed Press
- Rozměr
- 205 x 259 x 27 mm
- datum vydání
- 26.11.2013
- ean
- 9781607742883
- Počet stran
- 272
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-60774-288-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE