0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pondělí 16. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
178 Kč s DPH
Běžně 199 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály,… Přejít na celý popis
Tady mohla být anotace, ale nechceme nic vyspoilerovat! Čtěte nového Kyšu první, ať nepřijdete o tajemství! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Z babiččina receptáře
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Babiččiny regionální recepty za pár kaček
-
Stůl plný dobrot
-
Pochoutky z chaloupky
-
Krkonošská kuchařka
-
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice
-
Klasická česká kuchařka
-
Jihočeská kuchařka ze mlejna
-
Česká kuchařka
-
Peče celá země
-
Staropražská kuchařka
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Jihomoravská kuchařka - Krásy jižní Moravy na talíři
-
Na talíři - Jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech
-
Sladce, slaně, boubelatě
-
Krevní skupina A
-
Maďarská kuchařka
-
Jazyk, srdce, mozek, krev
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.
- Nakladatel
- Stopa Nakladatelství
- Rozměr
- 216 x 248 x 15
- isbn
- 978-80-88063-00-1
- Počet stran
- 160
- datum vydání
- 10.12.2014
- ean
- 9788088063001
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- Romantici ze záhrobí: Kouzelný příběh, který vám změní pohled na život i na smrt | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE
- Jeden z největších knižních bizárů a další tipy na super čtení | Vánoce voní knihou #4
- Za katrem: Jaké to je pracovat mezi vrahy a zloději?| RECENZE
- Krkavčí soud: Syrová detektivka plná mrazivé atmosféry a autentických postav | RECENZE
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Božští rivalové - strhující příběh, který vás emocionálně rozloží | RECENZE