Trullo: The Cookbook

Autor Siadatan

Trullo: The Cookbook - Siadatan Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

A British take on Italian cooking by one of London’s brightest chefs. Trullo is about serious cooking, but with a simple, laid-back approach. Selected as a Book of the Year 2017 in The Times, Observer and Guardian'This is the book I've been waiting for' - Nigel Slater A British take on Italian cooking by one of London’s brightest chefs.… Přejít na celý popis

Severský podzim se slevami až 60 % na krimi a thrillery je tu! Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

A British take on Italian cooking by one of London’s brightest chefs. Trullo is about serious cooking, but with a simple, laid-back approach.

Selected as a Book of the Year 2017 in The Times, Observer and Guardian'This is the book I've been waiting for' - Nigel Slater

A British take on Italian cooking by one of London’s brightest chefs. Trullo is about serious cooking, but with a simple, laid-back approach. From creative antipasti and knockout feasts to the bold pasta dishes that inspired Trullo’s sister restaurant Padella, this is food that brings people together.

'Now you can make Siadatan’s very good food at home' Harriet Addison, The Times

Since he graduated from the first intake at Jamie Oliver’s Fiteen, Tim Siadatan has become synonymous with bold Italian cooking. After a year and a half at the iconic St John restaurant he went on to work at Moro, before opening Trullo with his good friend and business partner Jordan Frieda in June 2010. It opened to a flurry of critical acclaim that propelled Trullo into the spotlight, and the restaurant has since established itself not only as a favourite neighbourhood restaurant in Islington, North London, but also as one of the best Italian restaurants in the UK. In 2016, the duo opened their second restaurant, Padella, a fresh pasta bar in Borough Market that immediately saw queues around the block and hoards of adoring fans. His restaurants have since garnered huge acclaim, and he has notched up two Bib Gourmand awards and further awards in The Times, Observer Food Monthly, Evening Standard and Time Out.

Sdílet

Nakladatel
Square Peg
datum vydání
1.01.2017
ean
9781910931134
Počet stran
288
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-910931-13-4

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda