0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je… Přejít na celý popis
Petra Soukupová ve své nové knize bravurně zkoumá psychiku ženy, která se musí vypořádat s vlastním životem i očekáváními okolí. Jak moc naše představa o štěstí podléhá tlaku společnosti? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Clare Smyth: Core
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Persian Feasts
-
The Nordic Baking Book
-
Classic French Recipes
-
Spill the Beans: Global Coffee Culture and Recipes
-
Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla
-
Italia con gusto e amore
-
Crumbs
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Café Cecilia Cookbook
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
At My Italian Table
-
Signature Cocktails
-
The Food of Sicily
-
Ottolenghi COMFORT
-
The Connaught Bar
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Palestinian Table
-
The Food For Life Cookbook
-
Pocha
-
Albert Can Cook
-
Dinner
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to teplota kolem 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť a texturu kvalitní potraviny. Po letech pokusů a omylů při práci vlastního týmu kuchařů sepsal Thomas Keller tuto jedninečnou kuchařku, obsahující výběch těch nejlepších dosud nikdy nezveřejněných receptů, které využívají špičkové restaurace v Paříži a New Yorku.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- Paříž
- Počet stran
- 295
- isbn
- 978-1-57965-351-4
- Vazba
- pevná vazba
- ean
- 9781579653514
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE