Under Pressure
Under Pressure - Thomas Keller Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je… Přejít na celý popis

Vánoce voní knihou Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to teplota kolem 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť a texturu kvalitní potraviny. Po letech pokusů a omylů při práci vlastního týmu kuchařů sepsal Thomas Keller tuto jedninečnou kuchařku, obsahující výběch těch nejlepších dosud nikdy nezveřejněných receptů, které využívají špičkové restaurace v Paříži a New Yorku.

Sdílet

Počet stran
295
isbn
978-1-57965-351-4
Vazba
pevná vazba
ean
9781579653514
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda