0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba447 Kč
Běžně 499 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Kniha představuje nejrozsáhlejší soubor receptů českých jídel, slouží potřebám každodenní praxe. Využívá zkušenosti mnoha generací českých kuchařů a kuchařek. Obsahuje více než 3000 receptů a kapitoly o výživě, domácích kořeních, stolování, vaření v mikrovlnné troubě a fritování.
Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací
Kniha představuje nejrozsáhlejší soubor receptů českých jídel, slouží potřebám každodenní praxe. Využívá zkušenosti mnoha generací českých kuchařů a kuchařek. Obsahuje více než 3000 receptů a kapitoly o výživě, domácích kořeních, stolování, vaření v mikrovlnné troubě a fritování.
2.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Iva PS registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček
Moje první kuchařka... neskutečné množství receptů. Bohužel minimum ilustrací, ale pro základ vaření to postačuje.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.