5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Poslední kusy lze odebrat pouze na vybraných prodejnách
- Doručení Doručení domů není možné
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
399 Kč s DPH
Jsme transparentní
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do… Přejít na celý popis
Upíří nevěsta a vlkodlačí alfa uzavírají smrtelně nebezpečné spojenectví ve strhující paranormální romanci od bestselerové Ali Hazelwood. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Uzení, nakládání a konzervování masa
-
Převratné kvašení
-
Nalož to
-
Lehká kuchyně
-
Malé chuťovky
-
Nakládáme zeleninu
-
Uchováváme potraviny bez elektrické energie I.
-
Fermentace
-
Brambory
-
Síla přírodní fermentace – vázané vydání
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Sušíme doma
-
Pomazánky
-
Zkvašeno
-
Umění fermentace II.
-
Polévky
-
Můj zápisník receptů
-
Umění fermentace I.
-
Luštěniny
-
Jahody
-
Kuchařka pro děti
-
Domácí výroba likérů
-
Slané pečení
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.
V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.
Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.
Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.
7 kapitol:
Ovoce Zelenina Maso & ryby Ochucovadla & koření Sirupy & likéry Z mrazáku Zásoby v kuchyni
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 217 x 248 x 18
- datum dotisku
- 30.07.2024
- ean
- 9788087575178
- Počet stran
- 160
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.08.2014
- isbn
- 978-80-87575-17-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
renett registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Inspirace jak nejlépe uchovat dary naší zahrady i trochu exotičtější nápady
Přečíst více -
Nikola Turečková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Výběr toho nejlepšího u Apetitu. Velmi praktické, jsem ráda, že se vymyslela tato edice. Líbí se mi zpracování - rozdělení kapitol. Vše po ruce a co hledáte, najdete.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad