5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Poslední kusy lze odebrat pouze na vybraných prodejnách
- Doručení Doručení domů není možné
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
399 Kč s DPH
Jsme transparentní
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do… Přejít na celý popis
Třetí díl slavné Lucemburské epopeje od prověřeného romanopisce Vlastimila Vondrušky popisuje další zajímavou část české historie. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Uzení, nakládání a konzervování masa
-
Převratné kvašení
-
Nalož to
-
Malé chuťovky
-
Nakládáme zeleninu
-
Lehká kuchyně
-
Uchováváme potraviny bez elektrické energie I.
-
Fermentace
-
Síla přírodní fermentace – vázané vydání
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Pomazánky
-
Sušíme doma
-
Zkvašeno
-
Umění fermentace II.
-
Domácí výroba likérů
-
Luštěniny
-
Umění fermentace I.
-
Jahody
-
Bylinky
-
Z babiččina receptáře
-
Kuchařka pro děti
-
Polévky
-
Rychlé obědy
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.
V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.
Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.
Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.
7 kapitol:
Ovoce Zelenina Maso & ryby Ochucovadla & koření Sirupy & likéry Z mrazáku Zásoby v kuchyni
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 217 x 248 x 18
- datum dotisku
- 30.07.2024
- ean
- 9788087575178
- Počet stran
- 160
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.08.2014
- isbn
- 978-80-87575-17-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
renett registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Inspirace jak nejlépe uchovat dary naší zahrady i trochu exotičtější nápady
Přečíst více -
Nikola Turečková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Výběr toho nejlepšího u Apetitu. Velmi praktické, jsem ráda, že se vymyslela tato edice. Líbí se mi zpracování - rozdělení kapitol. Vše po ruce a co hledáte, najdete.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad