5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve středu 27. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
536 Kč s DPH
Běžně 599 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké.… Přejít na celý popis
-
509 Kč s DPH Ihned ke stažení
Zlevnili jsme stovky tištěných knih všech žánrů a ceny opět začínají na 9 Kč! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Zkvašeno
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Převratné kvašení
-
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
-
Jak vaříme u Matěje
-
Sušíme doma
-
Jazyk, srdce, mozek, krev
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Příručka whisky - Základní průvodce po světě whisky
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Udírny a uzení
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
AKCE Nejlepší recepty z celého světa
-
Asijská kuchyně
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Uchováváme potraviny bez elektrické energie I.
-
Defektní Zkvašeno (Defekt)
-
Destilace. Jak na to?
-
Oheň a dým
-
Defektní Zkvašeno (Defekt)
Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké. Šéfkuchaři Jeremy Umansky a Rich Shih v Kouzlu fermentace s plísní koji nabízejí ucelený pohled na tradiční způsoby využití koji i přehled moderních receptů z celého světa. Naučí vás, jak pomocí této ušlechtilé plísně urychlit zrání uzenin, sýrů a dalších fermentovaných potravin. Koji posune vaše pokusy s kvašením na úplně jinou úroveň a otevře vám novou dimenzi fascinujících chutí a vůní. V Kouzlu fermentace s plísní koji najdete: Předmluvu autora bestsellerů o kvašení Sandora Katze (Umění fermentace). Nejmodernější techniky pěstování koji a metody, díky kterým si s jeho pomocí upravíte nespočet různých potravin. Informace o vybavení a přípravě kuchyně pro práci s koji. Více než 35 receptů na omáčky, pasty, kvašené dobroty a alkohol, mezi nimiž vynikají například koji popcorn, pečená miso dýně, korejské makgeolli či žitný chléb s amazake.
- Nakladatel
- Alferia
- Rozměr
- 166 x 240 x 24
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 334
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-271-1342-2
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 30.10.2023
- ean
- 9788027113422
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE