5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Traditional Ghanian recipes re-mixed for the modern kitchen. "I believe we are on the cusp of an African food revolution. There is a longing to try something that is actually new, not just re-spun, and African cuisines are filling that gap. It's the last continent of relatively unexplored food in the mainstream domain. For too long… Přejít na celý popis
Je libo nové čtení pro vaši čtečku? Ulovte si e-knihu od Grady se slevou 33 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jamie´s Kitchen
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The New Homemade Kitchen
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Crarter's Kitchen
-
The Food For Life Cookbook
-
The Palestinian Table
-
The Food of Italy
-
The Asian Pantry
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Dinner
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Sobremesa
-
A Day in Hong Kong
-
Taste : My Life Through Food
-
NOVINKA Basque Country
-
Persian Feasts
-
Greekish
-
Persiana Everyday
-
Pocha
-
At My Italian Table
Traditional Ghanian recipes re-mixed for the modern kitchen. "I believe we are on the cusp of an African food revolution. There is a longing to try something that is actually new, not just re-spun, and African cuisines are filling that gap. It's the last continent of relatively unexplored food in the mainstream domain. For too long Africans have kept this incredible food a greedy secret." - Zoe Adjonyoh Ghanian food is always fun, always relaxed and always tasty! From Pan-roasted Cod with Grains of Paradise and Nkruma (Okra) Tempura to Coconut & Cassava Cake and Cubeb Spiced Shortbread, this is contemporary African food for simply everyone. If you're already familiar with good home-cooked Ghanaian food, you'll find new ways to incorporate typical flavours - such as plenty of fresh fish and seafood, hearty salads and spices with a kick. If you're new to it, you'll no doubt be surprised and delighted at the relative ease of cooking these tempting dishes. Most of the ingredients are easy to come by at supermarkets or local shops, and the recipes are super flexible - you can take the basic principles and adapt them easily to what you have available in your cupboard or fridge. Zoe's Ghana Kitchen will help you bring something truly exciting and flavour-packed to the kitchen. Get ready to bring African food to the masses. Biographical Notes Zoe Adjonyoh is a writer and cook from South-East London. Her pop-up restaurant and supper club has been making waves in the foodie scene - both in London and Berlin - bringing traditional and contemporary Ghanaian food to an audience outside of the Ghanaian community. Zoe appears at streetfood markets, pop-ups and festivals across Europe, as well as providing cookery classes and being an established event caterer. A writer by trade, Adjonyoh insists she's not a chef, and chooses to focus on homemade favourites and traditional flavours. Born to a Ghanaian father and Irish mother, Adjonyoh deepened her understanding of West African cuisine after a trip to visit her extended family in Ghana, where she spent time in her grandmother's kitchen, explored the famous Kaneshi street market, and met with cooks who shared with her their own takes on tradition. Zoe completed her MA in Creative & Life Writing at Goldsmith's University.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- Berlín
- Nakladatel
- Mitchell Beazley
- datum vydání
- 1.01.2016
- ean
- 9781784721633
- Počet stran
- 256
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78472-163-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE