Cukrářská výroba I
Cukrářská výroba I - František Kadlec,Ludvík Bláha,Věra Conková Nedostupné

Učebnice ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury,… Přejít na celý popis

BLACK FRIDAY. Kniha pod každým stromečkem Zlevnili jsme stovky tištěných knih všech žánrů a ceny opět začínají na 9 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.

Sdílet

Nakladatel
Informatorium
Rozměr
144 x 205 x 9
datum dotisku
10.09.2019
ean
9788073330965
Počet stran
144
Vydání
4
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.10.2013
isbn
978-80-7333-096-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 214 Kč Nápověda