4.0 z 5 hvězdiček
knihaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 30. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
190 Kč s DPH
Běžně 200 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.… Přejít na celý popis
Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Stolničení
-
Cukrářská výroba I
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Cukrářská technologie
-
Cukrářská výroba III
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Technologie v kostce
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Cukrářská výroba II
-
Nové stolničení v kostce
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Receptury studených pokrmů
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Restaurace a host
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Chemie pro studijní obory SOŠ a SOU nechemického zaměření
-
Technologie II - Pro studijní obor Nábytkářství
-
Literatura pro 3.ročník SŠ - pracovní sešit
-
Technologie III pro 3.r. SOU učebního oboru truhlář
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
- Nakladatel
- Fortuna
- Rozměr
- 207 x 295 x 10
- datum dotisku
- 2.10.2024
- ean
- 9788073730260
- Počet stran
- 152
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.06.2010
- isbn
- 978-80-7373-026-0
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE