0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 6. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
375 Kč s DPH
Běžně 395 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní… Přejít na celý popis
Co nám přinese nový rok, to ještě nevíme, ale rozhodli jsme se, že je třeba ho začít novým čtením! Desítky knížek jsme na e-shopu i v prodejnách zlevnili až o 95 %. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Cukrářská výroba I
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Cukrářská výroba II
-
Cukrářská výroba III
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Stroje a zařízení
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory SOU 1.díl
-
Technologie I
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Matematika 3 pro střední odborná učiliště
-
Technologie v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 5
-
Ekonomika pro střední odborná učiliště 1.díl
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Matematika 4 pro střední odborná učiliště
-
Technologie přípravy pokrmů 4
-
Technologie II
-
Stolničení
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 189 x 277 x 30
- datum dotisku
- 7.10.2024
- ean
- 9788090409316
- Počet stran
- 286
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- Pevná bez přebalu lesklá
- datum vydání
- 1.05.2013
- isbn
- 978-80-904093-1-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Radka Škrabanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Kniha je opravdu skvělá a můžu vřele doporučit všem kdo miluje CUKRÁŘSKÉ ŘEMESLO.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE