4.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V úterý 5. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
375 Kč s DPH
Běžně 395 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Cukrářská výroba III
-
Cukrářská výroba II
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Cukrářská výroba I
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Technologie I - Pro UO Kadeřník
-
Matematika 4 pro střední odborná učiliště
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Technologie v kostce
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Občanská nauka pro střední odborná učiliště
-
Stolničení
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Základy přírodovědného vzdělávání pro SOŠ a SOU – chemie
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.
- Nakladatel
- R Plus
- Rozměr
- 187 x 276 x 31
- datum dotisku
- 7.10.2024
- ean
- 9788090409316
- Počet stran
- 286
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.05.2013
- isbn
- 978-80-904093-1-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Radka Škrabanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Kniha je opravdu skvělá a můžu vřele doporučit všem kdo miluje CUKRÁŘSKÉ ŘEMESLO.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE