4.0 z 5 hvězdiček
knihaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
313 Kč s DPH
Běžně 330 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
K nákupu nad 499 Kč v našich knihkupectvích získáte jako dárek Vánoční Dobrou záložku, za jejíž tvorbou stojí oblíbená knižní ilustrátorka Adéla Stopka! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Cukrářská výroba II
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Cukrářská výroba I
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Cukrářská technologie
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Technologie v kostce
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Restaurace a host
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Opravárenství a diagnostika II
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 157 x 246 x 16
- datum dotisku
- 22.08.2024
- ean
- 9788073331399
- Počet stran
- 200
- Vydání
- 5
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.09.2019
- isbn
- 978-80-7333-139-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE