4.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 3 ks
- Doručení V pondělí 24. 2. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
180 Kč s DPH
Běžně 190 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.… Přejít na celý popis
Užijte si zachumlaní pod dekou poslech nové audioknihy KRYSAŘ, která je pro vás nyní ZDARMA!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
- Nakladatel
- Fortuna
- Rozměr
- 206 x 296 x 9
- datum dotisku
- 18.09.2024
- ean
- 9788073730666
- Počet stran
- 112
- Vydání
- 2
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.06.2010
- isbn
- 978-80-7373-066-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.