0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 3 ks
- Doručení V pondělí 30. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
199 Kč s DPH
Běžně 209 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a… Přejít na celý popis
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Stolničení
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Matematika 3 pro střední odborná učiliště
-
Technologie v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Matematika 2 pro střední odborná učiliště
-
Nové stolničení v kostce
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Receptury studených pokrmů
-
Matematika 4 pro střední odborná učiliště
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Občanská nauka pro střední odborná učiliště
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Cukrářská technologie
-
Matematika 1 pro střední odborná učiliště
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Výživa v kostce
-
Cukrářská výroba I
-
Receptury teplých pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
- Nakladatel
- Parta
- Rozměr
- 211 x 297 x 14
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 116
- Vydání
- 3
- isbn
- 978-80-7320-190-6
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.05.2013
- ean
- 9788073201906
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE