0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve středu 13. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
536 Kč s DPH
Běžně 599 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte, autor vám odpoví na více než… Přejít na celý popis
Napínavá historická fantasy z ruky královny žánru, která vykouzlila bestsellerovou Grišu či Šest vran. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
-
Už se vaří, má panenko!
-
Coolinářka - Testováno na rodině
-
Hity domácí kuchyně
-
Kuchařka pro singles (Edice Apetit)
-
Vaříme nebesky
-
Tak chutná hygge
-
Moje domácí kuchyně
-
Sous vide u vás doma - Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice
-
BESTSELLER Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání
-
Gordon Ramsay: Chutně a rychle
-
World of Warcraft - Oficiální kuchařka
-
Kuchyně šetrná k planetě
-
Kuchařka pro zimní dny
-
Karolína - Každý den je svátek
-
BESTSELLER Cháluj líp!
-
Emma a šéfkuchaři
-
Tajné bramborové recepty naší babičky
-
Moje cesta k Michelinu
-
Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla
-
Naše domácí recepty a návody z kopečku
-
Culinaria Maďarsko (2. vydání)
-
Oheň a dým
-
Do ruky
Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte, autor vám odpoví na více než 160 nejobvyklejších otázek a vysvětlí zapeklitosti z oblasti vaření na základě nejnovějších výsledků výzkumů. Vědecké poznatky přetavil do smysluplných a praktických odpovědí, psaných srozumitelně, přehledně a s lehkostí. Bere si na mušku maso, ryby a plody moře, vejce a mléčné výrobky, rýži, obiloviny a těstoviny, zeleninu, ovoce, ořechy a semena, bylinky, koření, oleje a ochucovadla, pečení a sladkosti… Pochopíte-li pomocí jeho knihy jisté zákonitosti, budete vařit jako šéfkuchaři! Máte jedinečnou možnost posunout svoje kuchařské umění na vyšší úroveň a změnit způsob svého vaření, protože věřte nevěřte, zvyky jsou často prostě zafixované omyly. „Mým cílem je, abyste lépe porozuměli potravinám a vaření z hlediska přírodních věd, a zároveň bych vám chtěl pomoci podívat se pod pokličku jinak a lépe uplatňovat vaše tvůrčí schopnosti.“
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 21,3 x 25,5 x m
- isbn
- 978-80-7529-620-7
- Počet stran
- 256
- Hmotnost
- 1000 g
- ean
- 9788075296207
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 4.11.2020
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE