4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuťzvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové částitéto publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí… Přejít na celý popis
Rebecca Yarros, autorka Čtvrtého křídla, si pro nás opět připravila pořádnou romantickou jízdu! Na devítiměsíční plavbě plné vzrušení a nebezpečných kaskadérských kousků se rozvíjejí city, které mění všechno. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Oheň a dým
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Udírny a uzení
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Hovory s řezníkem
-
AKCE Na grilu
-
Jak grilovat. Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue
-
NOVINKA Zpracování masa & Domácí zabijačka
-
Divočák - recepty z kančího masa
-
Řízky
-
Zvěřinová kuchařka
-
Zvěřinová kuchařka
-
Vášeň pro grilování
-
Vzpomínání od myslivecké plotny
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
Nože v kuchyni
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuťzvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové částitéto publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí čijelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování,porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup přizvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
- Nakladatel
- Svojtka
- Rozměr
- 230 x 300 x 28
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 320
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-256-0420-5
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.04.2010
- ean
- 9788025604205
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE