Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina
Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina - Christian Teubner Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuťzvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové částitéto publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí… Přejít na celý popis

BLACK FRIDAY. Kniha pod každým stromečkem Zlevnili jsme stovky tištěných knih všech žánrů a ceny opět začínají na 9 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuťzvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové částitéto publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí čijelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování,porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup přizvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.

Sdílet

Nakladatel
Svojtka
Rozměr
230 x 300 x 28
jazyk
čeština
Počet stran
320
Hmotnost
1000 g
isbn
978-80-256-0420-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.04.2010
ean
9788025604205

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda