5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím. Dalibor je v kuchyni jako taneční mistr – kolem plotny se elegantně vznáší, k talíři přistupuje s precizností chirurga a servíruje s… Přejít na celý popis
Zda se Julie Caplinová objeví literárně i v Praze, jsme bedlivě očekávali, a konečně je to tu! Ponořte se do příběhu plného emocí, překvapení a kouzla naší Prahy. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Francouzské dobrodružství Jamese Martina
-
Šéfkuchařův deník - Příběhy z kuchyní celého světa
-
Provence. Škola provensálské kuchyně
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Pankáč z pětihvězdy
-
Bílá ryba...
-
Hostina. Méně je někdy více
-
Vítejte u nás
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Důvěrnosti z kuchyně
-
Mlsné čenichání jihovýchodním směrem
-
Roman Staša: Matla
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Sapíkův svět
-
Banátská kuchařka
-
Do neznáma: Kulinární dobrodružství
-
Benova kuchařka
-
Jak vaříme u Matěje
-
Sicilská kuchyně - Recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás
-
Jamie Oliver vaří po italsku - Ze srdce italské kuchyně
-
Péct, milovat a žít
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
-
Gordon Ramsay: Chutně a rychle
-
Další špetka chuti. Každodenní odlehčení
Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím. Dalibor je v kuchyni jako taneční mistr – kolem plotny se elegantně vznáší, k talíři přistupuje s precizností chirurga a servíruje s citem francouzského umělce.
- série
- Bravo, šéfe! 2. díl z 3
- Další ze série
-
1.
Bravo, šéfe! Riccardo Lucque
2. Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil
3. Bravo, šéfe! Václav Frič
- kategorie
-
Knihy »
Kuchařky »
Slavní šéfkuchaři
Knihy » Kuchařky » Mezinárodní kuchyně » Francouzská kuchyně
- Nakladatel
- Ikar
- Rozměr
- 140 x 195 x 10
- isbn
- 978-80-249-1361-2
- Počet stran
- 64
- datum vydání
- 1.03.2010
- ean
- 9788024913612
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE