0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. V praxi se však jeho zavádění často neobejde bez komplikací a vzniká kolem něj řada otázek. Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. V praxi se však jeho zavádění často neobejde bez komplikací a vzniká kolem něj řada otázek. Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které jsou upraveny podle potřeb strávníků s dietou bezlepkovou, šetřící, bezmléčnou, diabetickou, bezvaječnou i speciální. Tvoří tak komplexní a praktickou příručku pro kuchařky i vedoucí školních jídelen a představuje krok kupředu v oblasti dietního stravování ve školních jídelnách.
- Nakladatel
- Raabe
- Rozměr
- 148 x 210 x 21
- datum vydání
- 8.10.2019
- ean
- 9788074964299
- Počet stran
- 264
- Hmotnost
- 345 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7496-429-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.