3.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pátek 20. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
223 Kč s DPH
Běžně 249 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících… Přejít na celý popis
Vybrané elektronické knížky nyní s výraznou slevou až 40 % Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Domácí zabijačka
-
Zvěřina - Jak na to
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Oheň a dým
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Vzpomínání od myslivecké plotny
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Hovory s řezníkem
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
AKCE Na grilu
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
Zvěřinová kuchařka
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Srnčí zvěř I.
-
AKCE BBQ - Steaky a burgery
-
Grilování (Edice Apetit)
-
Guláše a jejich příbuzní
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Grilování
-
Recepty sestry Vojtěchy - To nejlepší z nepomucenské kuchyně
-
NOVINKA Myslivost 2. díl Myslivecký management chovu a lovu zvěře
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
- Nakladatel
- Vašut
- Rozměr
- 167 x 236 x 11
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 88
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7541-239-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 29.04.2021
- ean
- 9788075412393
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Chemie lásky: Příběh plný trapasů, spalující přitažlivosti a nerdovských hlášek | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- Romantici ze záhrobí: Kouzelný příběh, který vám změní pohled na život i na smrt | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE