4.9 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
338 Kč s DPH
Běžně 378 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní,… Přejít na celý popis
Spicy fantasy romance od autorky série Království prohnilých. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Pochoutky z horské chaloupky
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Recepty ze zájezdního hostince
-
Sladká první republika
-
Recepty k vraždě
-
Jazyk, srdce, mozek, krev
-
Gastronomie českého středověku
-
Česká kuchařka
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Pražská kuchyně běžná i sváteční
-
Tajné staročeské recepty
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
-
Klasická česká kuchařka
-
NOVINKA Gurmánkou navždy
-
BESTSELLER Velká kuchařka Čech a Moravy
-
Jak vaříme u Matěje
-
Taste of Red
-
Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
-
Pochoutkový rok 2
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
NOVINKA Život v kuchyni
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
- Nakladatel
- Argo
- Rozměr
- 160 x 234 x 24
- datum dotisku
- 13.06.2024
- ean
- 9788025744437
- Počet stran
- 232
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 3.06.2024
- isbn
- 978-80-257-4443-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE