3.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pondělí 23. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
548 Kč s DPH
Běžně 612 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kniha představuje více než stovku jednoduše a pochopitelně popsaných receptů na kulinářské speciality ze surovin sbíraných v přírodě ve všech ročních obdobích. Domácí je nejlepší! Kniha představuje více než stovku jednoduše a pochopitelně popsaných receptů na kulinářské speciality ze surovin sbíraných v přírodě ve všech ročních obdobích.… Přejít na celý popis
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je.
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Nalož to - Kujme pi(c)kle v kuchyni
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Zkvašeno
-
Sušíme doma
-
Převratné kvašení
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Domácí výroba likérů
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Legendy světové kuchyně
-
Klobásy a paštiky
-
Naše domácí
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Fermentované potraviny ke každému jídlu
-
Muž v kuchyni
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy
-
Japonská kuchyně
-
Mamachef: radost v kuchyni
-
Vietnamská kuchyně
-
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček
-
Klasická italská kuchyně
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Thajská kuchyně
Kniha představuje více než stovku jednoduše a pochopitelně popsaných receptů na kulinářské speciality ze surovin sbíraných v přírodě ve všech ročních obdobích. Domácí je nejlepší! Kniha představuje více než stovku jednoduše a pochopitelně popsaných receptů na kulinářské speciality ze surovin sbíraných v přírodě ve všech ročních obdobích. Můžete je využít pro svoji potřebu, ale pokud je pěkně a kreativně zabalíte, mohou se stát ideálním jedlým dárkem. Z planě rostoucích rostlin, bylin a ovoce můžete vytvořit trvanlivé pochoutky, jako jsou želé, bylinkovo-květinové sladké variace, pikantní čatní, pesta nebo hořčice či likéry, kořenící soli, ochucené oleje a octy anebo čerstvá bylinková smoothie, čajové směsi a zdravé nápoje – oxymely. Nápady na recepty jsou doplněny rafinovanými návrhy na kreativní jedlé dárky. Přehled nejdůležitějších planě rostoucích bylin, koření a ovoce včetně informací o jejich zpracování, konzervaci a možném využití činí z knihy povinnou výbavu pro všechny milovníky přírodní kuchyně.
- Nakladatel
- Brázda
- Rozměr
- 224 x 288 x 15
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 144
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-209-0447-8
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 30.11.2022
- ean
- 9788020904478
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.