0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve středu 22. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
738 Kč s DPH
Běžně 825 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Classic French Recipes
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Jamie´s Kitchen
-
The Food of Italy
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Italia con gusto e amore
-
Crumbs
-
The Food of Sicily
-
The Silver Spoon Pasta
-
Albert Can Cook
-
The Palestinian Table
-
PlantYou
-
Basque Country
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
At My Italian Table
-
The Asian Pantry
-
The New Homemade Kitchen
''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who''d gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy.'' AA GILL, The TimesThis is the classic guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette. Bon appetit!
- Nakladatel
- Penguin
- Hmotnost
- 1254 g
- isbn
- 978-0-241-95339-6
- Počet stran
- 784
- datum vydání
- 3.03.2011
- ean
- 9780241953396
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE