4.5 z 5 hvězdiček
knihaKniha
- Skladem 3 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
402 Kč s DPH
Běžně 449 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Josef Maršálek, úspěšný a světově proslulý cukrář, v autobiografií vypráví, jak se naučil péct u svých babiček, jak začínal v Bathu, jak žil jako velký šéf neobyčejného provozu či jak narazil po návratu do Čech. Kniha je doplněná mnoha fotografiemi i recepty.
-
299 Kč s DPH Ihned ke stažení
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Famózní!
-
Matla Kuchařka plná příběhů
-
Snadno & Rychle 3
-
Famózní! 2
-
Taková normální kuchařka
-
Peče celá země 2
-
Dezerty jedna báseň
-
Cesta z těsta
-
BESKY. Pečeme nebesky
-
Jak vaříme u Matěje
-
AKCE Vše sváteční
-
Super jednoduše
-
Lžička cukru
-
AKCE Cukrařinka pečeme s láskou
-
Sladké Poklady
-
Sladká inspirace - O Kapku lepší sladkosti Marzicake
-
Peče celá země
-
Dorty a dezerty
-
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy
-
Super jednoduše bez masa
-
Nejchutnější babiččiny zákusky
-
Jamie Oliver: Jeden
-
Koláče Chez Lucie
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
Josef Maršálek, úspěšný a světově proslulý cukrář, v autobiografií vypráví, jak se naučil péct u svých babiček, jak začínal v Bathu, jak žil jako velký šéf neobyčejného provozu či jak narazil po návratu do Čech. Kniha je doplněná mnoha fotografiemi i recepty.
- kategorie
-
Knihy »
Kuchařky »
Slavní šéfkuchaři
Knihy » Kuchařky » Sladká kuchyně a pečení
- Témata
- autobiografie
- Nakladatel
- Mladá fronta
- Rozměr
- 203 x 257 x 30
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 272
- Hmotnost
- 1000 g
- datum vydání
- 1.10.2019
- isbn
- 978-80-204-5387-7
- Vazba
- Pevná bez přebalu lesklá
- Původní název
- Péct, milovat a žít
- datum dotisku
- 5.03.2024
- ean
- 9788020453877
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.0 z 5 6 hodnocení čtenářů
3× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Tereza D. registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Kniha pomalu a postupně vypráví cestu životem dnes čím dál slavnějšího českého cukráře. Nechybí ani pár zajímavých receptů. Těch by ale na můj vkus mohlo být rozhodně více. Text je čtivý a zajímavý, ačkoliv občas postrádá trochu souvislosti a člověk si musí leccos domyslet. Vyprávění je také mírně nevyrovnané - některé události jsou popisovány detailně (možná až příliš) a naopak jiné důležité jsou jen ,,ledabyle" odbyty. Nicméně pro fanoušky pečení a cukrařiny stojí tato kniha určitě za přečtení.
Přečíst více -
Renata Doničová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Kniha je čtivá,člověk se dozví velmi zajímavé informace
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola