Preserving: Conserving, Salting, Smoking, Pickling
Preserving: Conserving, Salting, Smoking, Pickling - Ginette Mathiot Nedostupné

Preserving: Conserving, Salting, Smoking, Pickling

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Classic French preserving techniques updated for a modern audience. A vibrant package crammed with every recipe you’ll ever need to conserve, salt, pickle, and smoke your own fresh produce. Written by Ginette Mathiot and revised and updated by Clotilde Dusoulier of Chocolate and Zucchini. Preserving is an incredibly popular trend in food… Přejít na celý popis

Všechny e-knihy od Grady s 33% slevou Je libo nové čtení pro vaši čtečku? Ulovte si e-knihu od Grady se slevou 33 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Classic French preserving techniques updated for a modern audience. A vibrant package crammed with every recipe you’ll ever need to conserve, salt, pickle, and smoke your own fresh produce. Written by Ginette Mathiot and revised and updated by Clotilde Dusoulier of Chocolate and Zucchini. Preserving is an incredibly popular trend in food books and is growing. This book stands out as it includes techniques for smoking, pickling, and making charcuterie, allowing both home cooks and chefs to learn new preserving techniques.

Sdílet

Nakladatel
Phaidon
datum vydání
1.01.2014
ean
9780714869520
Počet stran
336
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-0-7148-6952-0

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda