0.0 z 5 hvězdiček
kniha223 Kč
Běžně 249 Kč
Kniha
160 Kč s DPH
Běžně 179 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích… Přejít na celý popis
Ať už je vám -náct nebo patříte mezi zkušenější čtenáře, Young Adult čtení za 199 Kč potěší knihomoly nehledě na věk. Více informací
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Denisa Havlíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Pořizovali jsem, když jsme si pořídili udírnu. Kniha super, dost nás toho naučila.
Lubomír registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Pro začátečníky je to na jednu stranu dobré, na druhou stranu jsou občas některé pasáže složité a nepochopitelné. Navíc se převážně mluví o uzení ryb. Ale v celkovém pohledu je kniha dobrá.
Zdeněk Brychta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
knihu jsem ještě nedočetl, ale vše proč jsem si ji koupil splňuje i něco navíc. jsem velmi spokojen
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.