0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha
- Produkt je vyprodaný.
Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a… Přejít na celý popis
Zase se nám urodilo! Thrillerové hrozny od Vendety dozrály a vy si je můžete koupit v tištěné i elektronické verzi za 99 Kč!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znamenité recepty na přípravu ryb . Uzení je umění, které si může osvojit každý z nás. Dobře se pobavíte a ještě si pochutnáte.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 170 x 240 x 5
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 100
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-247-3784-3
- Vazba
- Brožovaná bez přebalu lesklá
- datum vydání
- 1.03.2011
- ean
- 9788024737843
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.