0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaDefekt
Stav Velmi dobrý
Vada Naražený hřbet i desky, mírně poškrábané desky, lehce zašpiněná ořízka.
Kniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pátek 15. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
279 Kč s DPH
Běžně 699 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je… Přejít na celý popis
-
589 Kč s DPH Skladem
-
679 Kč s DPH Předobjednávka
Nová série Jennifer L. Armentrout je tady! Osmnáctiletá Trinity vidí duchy a zjevení, což ji nutí skrývat. Kdyby totiž padla do spárů démonů, nikdo je už nezastaví... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Česká kuchařka
-
Naše kuchařka 2
-
Naše kuchařka
-
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-
Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací
-
Klasická česká kuchařka
-
Uvař mi lásku: Erotická kuchařka z afrodiziak
-
Jihomoravská kuchařka - Krásy jižní Moravy na talíři
-
Krkonošská kuchařka
-
Sapíkův svět
-
Krizová kuchařka ze Svatojánu
-
Důvěrnosti z kuchyně
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
-
Vítejte u nás
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Do neznáma / Kulinární dobrodružství
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Pankáč z pětihvězdy
-
Farská kuchařka
-
Hostina
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Jak vaříme u Matěje
-
Bářina kuchařka pro mámy a táty
-
Markéta v troubě nové recepty
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární „fotoprocházku“ naší zemí a velkou receptovou část.Dlouho jsme chtěli vytvořit jednu velkou kuchařskou knihu obsahující klasické recepty české a moravské kuchyně. Po zkušenostech ze psaní předchozích knih jsme ještě lépe a do detailu popsali krok za krokem klasické pokrmy české a moravské kuchyně tak, aby ji zvládl s přehledem i absolutní začátečník a profesionálům se stala relevantní inspirací.
- kategorie
-
Knihy »
Poškozené zboží
Knihy » Kuchařky » Česká kuchyně
Knihy » Kuchařky » Slavní šéfkuchaři » Roman Vaněk
- Nakladatel
- Pražský kulinářský institut
- Rozměr
- 213 x 280 x 52
- datum vydání
- 23.11.2016
- isbn
- DEF0000093879
- Počet stran
- 628
- Hmotnost
- 2000 g
- datum dotisku
- 11.07.2024
- ean
- DEF0000093879
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.7 z 5 77 hodnocení čtenářů
62× 5 hvězdiček 6× 4 hvězdičky 3× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 2× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Hana Daňková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Moc povedená komplexní kuchařka..., vlastním celou sérii Roamana Vaňka. ikdyž v této komplexní kuchařce se opakují recepty z předešlých dílů, jsou zde i recepty, rady a nápady nové. Kdo nemá celou sérii, vřele doporučuji toto komplexní vydání!
Přečíst více -
Ursus registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Roman Vaněk se rozhodl navázat na práci Viléma Vrabce a po letech nabídnout kvalitně zpracovanou kuchařku, která se snaží obsáhnout celou českou kuchyni. A když celou, znamená to, že zde najdete recepty od smaženky, tedy chleba ve vajíčku, přes domácí klobásky a zabijačkový ovar až po svíčkovou a další omáčky. Recepty jsou přehledné a jasné, navíc chuťově výborně vyladěné. Na jednu stranu minimalistický přístup focení, který Vaněk razí, nemusí sedět každému, ale na stranu druhou díky tomu získává prostor pro doprovodné fotografie některých postupů, což se zejména méně zkušeným kuchařům jistě hodí. Vaněk v minulosti v Prakulu už asi dvě kuchařky o české kuchyni vydal. Je logické, že recepty z nich se částečně kryjí s těmi v nové knize. Pokud je ale předchozí Vaňkovy knížky o české kuchyni nemáte, přidejte si jednu hvězdičku k výslednému hodnocení navíc.
Přečíst více -
Michaela registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Skvělá věc i pro začátečníky :)) Je v ní spousta klasických jídel, je přehledná se spousty detaily (např. jaký varný typ brambor potřebujeme) a vše je pěkně vysvětleno. Jsem z této kuchařky nadšená, má velmi pěknou vazbu :)). Doporučila bych ji každému.
Přečíst více -
MisaZava registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Tato kuchařka se vlastně shrnutím všech předchozích kuchařek od pana Vaňka. Povedené, oblíbené recepty, které zvládne i začátečník.
Přečíst více -
Katka registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Knihu jsem dostala darem a jsem spokojená. I v dnešní době internetu jí ráda otevřu a podívám se na postup. Líbí se mi, že jsou tu jak recepty pro začátečníky tak i složitější a vše krásně vysvětleno. Je tu komplex, od toho jaké maso se na co hodí, přes porcování, tak různé druhy třeba domácích knedlíku. Za mě super.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola