0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
A deeply human-centered perspective on the origins of America's food Where Am I Eating? bridges the gap between global food producers and the American consumer, providing an insightful look at how our eating habits affect farmers and fishermen around the world. Follow the author on his global quest to meet the workers that nurture, harvest,… Přejít na celý popis
Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Spill the Beans: Global Coffee Culture and Recipes
-
An Unapologetic Cookbook
-
The Food of Italy
-
The Silver Spoon Pasta
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Coffee Creations: 90 delicious recipes for the perfect cup
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
The Food For Life Cookbook
-
NOVINKA Basque Country
-
Pocha
-
The Food of Sicily
-
Italian American Forever
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Café Cecilia Cookbook
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Old Prague Cookbook
A deeply human-centered perspective on the origins of America's food Where Am I Eating? bridges the gap between global food producers and the American consumer, providing an insightful look at how our eating habits affect farmers and fishermen around the world. Follow the author on his global quest to meet the workers that nurture, harvest, and hunt our food, as he works alongside them-loading lobster diving boats in Nicaragua, harvesting bananas in Costa Rica, lugging cocoa beans in Ivory Coast with a modern-day slave, picking coffee beans in Colombia and hauling tomatoes in Indiana. This new edition includes a study guide, a deeper explanation of the "glocal" concept, and advice for students looking to become engaged as both local and global citizens.
Arguing neither for nor against globalization, this book simply explores the lives of those who feed us. Imports account for eighty-six percent of America's seafood, fifty percent of its fresh fruit, and eighteen percent of its fresh vegetables. Where Am I Eating? examines the effects of this reliance on those who supply the global food economy.
Learn more about the global producers that feed our nation, and learn from their worldviews intensely connected to people and planetDiscover how food preferences and trends affect the lives of farmers and fishermenCatch a boots-on-the-ground glimpse of the daily lives of food producers on four continentsMeet a modern-day slave and explore the blurred line between exploitation and opportunityObserve how the poorest producers fare in the global food economy This book takes a human-centered approach to food, investigating the lives of the people at the other end of the global food economy, observing the hope and opportunity-or lack thereof-that results from our reliance on imports. Where Am I Eating? is a touching, insightful, informative look at the origins of our food.
- Nakladatel
- John Wiley & Sons
- Rozměr
- 154 x 229 x 22
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 301
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-118-96652-5
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 21.10.2014
- ean
- 9781118966525
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE