0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 3 ks
- Doručení Ve středu 20. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
702 Kč s DPH
Běžně 784 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. ? Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj… Přejít na celý popis
Nakrmte svou čtečku novými e-knihami se slevou, které se i po celý listopad ponesou v halloweenském duchu! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
PŘIPRAVUJEME Herbář ze zahrady přímo na talíř 3
-
PŘIPRAVUJEME Moderní kuchařka pro diabetiky - Zdravé recepty jako prevence civilizačních chorob
-
Jednoduše & dokonale Maso
-
Divočák - recepty z kančího masa
-
PŘIPRAVUJEME Vše je na dobré cestě
-
Udírny a uzení
-
NOVINKA Spokojený králík
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
PŘIPRAVUJEME Hlava 21
-
PŘIPRAVUJEME Kachna, smrt a tulipán
-
Mleté maso (Edice Apetit)
-
NOVINKA Krimi 4/2024 - Zmizení nenápadné účetní
-
Super jednoduše bez masa
-
PŘIPRAVUJEME Zapomenuté světy
-
PŘIPRAVUJEME Hovory s duchovními
-
PŘIPRAVUJEME Ptačí rok
-
PŘIPRAVUJEME Dej tomu čas
-
NOVINKA Mají myši rády sýr?
-
Domácí recepty z farmy
-
PŘIPRAVUJEME Paní les
-
Uzení, nakládání a konzervování masa
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso
-
PŘIPRAVUJEME Poslední tajemství
-
Vaříme z divokých bylin
Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. ? Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj připravených. ? Podrobně se věnuje i surovinám, zařízením a postupům používaným při zpracování masa (jatečnictví, bourání a vykosťování masa, používaným obalům) a jeho uchovávání (tepelné opracování, solení, uzení). Přínosný je podrobný tabulkový přehled nejrůznějších závad a jejich příčin, které mohou vznikat při porážení, opracování masa i přípravě masných výrobků. ? Důležitá kapitola se věnuje domácí zabijačce prasete a přípravě zabijačkových výrobků. ? Závěrečná část knihy přináší receptury a postupy přípravy různých druhů masných výrobků (jaternic, jelítek, tlačenek, játrových výrobků, párků, klobás, salámů měkkých i trvanlivých, uzených mas, masových konzerv).Pro nové vydání knihu aktualizoval MVDR. Josef Kameník.
- Nakladatel
- Profi Press
- Rozměr
- 168 x 237 x 24
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 238
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-88306-30-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 19.11.2024
- ean
- 9788088306306
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola