0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha
- Produkt je vyprodaný.
V kuchařce Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího.
Bryndza, Caplinová i Sigurđardóttir - to jsou jména autorů, jejichž vybrané e-knihy jsou součástí 100 zlevněných knih od GRADY o 33 %
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Zvěřina - Jak na to
-
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
Vzpomínání od myslivecké plotny
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Oheň a dým
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Grilování (Edice Apetit)
-
Hovory s řezníkem
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
Zvěřinová kuchařka
-
Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
-
Guláše a jejich příbuzní
-
Grilování
-
Řízky
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
V kuchařce Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího.
- Nakladatel
- Medica Publishing
- Rozměr
- 160 x 217 x 8
- datum dotisku
- 3.10.2024
- ean
- 9788085936568
- Počet stran
- 94
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- Knihy - paperback
- datum vydání
- 1.08.2007
- isbn
- 978-80-85936-56-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.