4.8 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení Ve středu 16. 4. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
Na produkt nelze uplatnit slevu.
49 Kč s DPH
Běžně 499 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Nejnižší cena před akcí: 399 Kč
Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce Jarní BLACK FRIDAY. Pořádná nálož kuchařek
To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se… Přejít na celý popis
Josie čelí záhadné smrti mladé plavecké šampionky Nysy Somersové a strašlivému požáru, který málem zabil dvě vnučky hasiče ve výslužbě.
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře
Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.
Na kuchařině je krásné to, že nemá konce. Ostatní řemeslníci, jako jsou tesaři, truhláři nebo zedníci, se v určitý okamžik dostanou na konec svých dovedností. Ale v kuchařině to nikdy nekončí.
- Nakladatel
- Kontrast
- Rozměr
- 190 x 235 mm
- isbn
- 978-80-7585-686-9
- Počet stran
- 224
- Vydání
- 1
- ean
- 9788075856869
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 28.11.2018
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.0 z 5 8 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 1× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5
-
Marie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Právě jsem dočetla. Zaujalo mně, že není prvoplánově naaranžovaná tak, aby okamžitě lapila pozornost kupujícího - žádné snobské suroviny, neobvyklé kompozice na talíři, ohromující "foodstyling"... O to více mně zajímalo, co v ní tedy je? P. Pospíšil stručně, ale čtivě vypráví o zajímavých místech, kam ho zavedla profese či osobní zajímavé životní etapy. Ale "bulvár" by s obsahem nebyl spokojen. Po přečtení musím říci, že pro mně je to knížka, která poskytuje know how pro kuchařské řemeslo i život. Je to knížka o životní energii, pro inspiraci, o zaťatosti, dobrodružství, fanfarónství, ale také o poctivosti, srdečnosti, velkorysosti, zdravém sebevědomí i pokorném naslouchání a učení. Dle mého, plně koresponduje s osobností P. Pospíšila.
Přečíst více -
Jaroslava Pokorna registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Trosku zklamání z této knihy. Suchý text bez návazností a kontextu. Kapitoly bez vtipu, spíše popisného stylu. I tak jsem to přelouskala. Ale asi bych si ji už nakoupila.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.