0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( pevná vazba )
- Skladem 3 ks
- Doručení V pondělí 23. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
940 Kč s DPH
Běžně 990 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu… Přejít na celý popis
Jsou zákeřní, nebezpeční, nemorální. Vyplatí se proti nim bojovat, když je v sázce úplně všechno? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Stolničení
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Psychologie v kostce (rozum, cit a vůle)
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Nové stolničení v kostce
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Cukrářská technologie
-
Cukrářská výroba III
-
Cukrářská výroba I
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Cukrářská výroba II
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Technologie v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Receptury studených pokrmů
-
Výživa v kostce
Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.Množství barevných ilustrací přispívá k snazšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi.
- Nakladatel
- Europa Sobotáles
- Rozměr
- 182 x 252 x 36
- datum vydání
- 1.04.2008
- isbn
- 978-80-86706-18-4
- Počet stran
- 608
- Hmotnost
- 1000 g
- datum dotisku
- 2.07.2024
- ean
- 9788086706184
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Lukáš registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Je přehledná
Přečíst více -
Aleš registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Velmi podrobná a odborná literatura, velice přínosná.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE