0.0 z 5 hvězdiček
knihaUčebnice ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin… Přejít na celý popis
Dante Russo, bezohledný a arogantní miliardář, se ocitá v nečekaném zasnoubení s krásnou dědičkou šperkařského impéria, Vivian Lau. Co začíná jako vydírání, se mění v něco, co Dante nemůže ignorovat... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Technologie v kostce
-
Stolničení
-
Zařízení provozoven v kostce
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Nové stolničení v kostce
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Občanská nauka pro střední odborná učiliště
-
Cvičení z českého jazyka v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Matematika 1 pro střední odborná učiliště
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Matematika 4 pro střední odborná učiliště
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Literatura v kostce pro střední školy
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář
-
Matematika 3 pro střední odborná učiliště
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Občanská nauka pro střední odborné školy
- Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce.
- Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě.
- Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka.
- Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa.
- V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy.
- Nakladatel
- Parta
- Rozměr
- 184 x 296 x 9
- isbn
- 978-80-7320-261-3
- Počet stran
- 116
- Vydání
- 1
- ean
- 9788073202613
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE