0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení Ve středu 18. 6. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
313 Kč s DPH
Běžně 330 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin. Kapitoly v knize: Potravinářská prvovýroba a výroba Složení a vlastnosti poživatin Nauka o výživě Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin.
Kapitoly v knize:
- Potravinářská prvovýroba a výroba
- Složení a vlastnosti poživatin
- Nauka o výživě
- Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování potravin. Skladování a konzervování potravin
- Cukry a ostatní sladidla
- Obiloviny
- Škroby
- Vejce
- Mléko a mléčné výrobky
- Tuky
- Ovoce a ovocné výrobky
- Jádroviny a olejnatá semena
- Kakao a čokoláda
- Pochutiny
- Nápoje
- Želírovací látky
- Kypřicí prostředky
- Surovinové směsi a přípravky
- Přídatné látky
- Obalové materiály
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 170 x 245 x 12
- datum vydání
- 1.09.2014
- ean
- 9788073331085
- Počet stran
- 214
- Hmotnost
- 371 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7333-108-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.