4.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice
- Skladem 2 ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
132 Kč s DPH
Běžně 139 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
K nákupu nad 499 Kč v našich knihkupectvích získáte jako dárek Vánoční Dobrou záložku, za jejíž tvorbou stojí oblíbená knižní ilustrátorka Adéla Stopka! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Stolničení
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy
-
Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
-
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
-
Nové stolničení v kostce
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
-
Nauka o výživě - pro střední hotelové školy a veřejnost
-
Receptury studených pokrmů
-
Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
-
Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
-
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
-
Psychologie v kostce (rozum, cit a vůle)
-
Suroviny pro UO Cukrář
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce
-
Výživa v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
-
Technologie v kostce
-
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
-
Cukrářská výroba III
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Pohostinství & gastronomie 1
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
-
Restaurace a host
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.
- Nakladatel
- Ratio
- datum dotisku
- 31.08.2020
- ean
- 8595637003200
- Rozměr
- 152 x 212 x 13 mm
- jazyk
- čeština
- datum vydání
- 1.01.2016
- isbn
- 8595637003200
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE