0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení Ve středu 26. 2. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
338 Kč s DPH
Běžně 378 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní,… Přejít na celý popis
Elisabeth opouští slunnou Kalifornii a míří do deštivé Anglie, kde se ubytuje u cizí rodiny. Crosby se zdá být ideálním útočištěm, ale syn rodiny, Chase, ji nevítá s otevřenou náručí...
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
- Nakladatel
- Argo
- Rozměr
- 160 x 234 x 24
- datum dotisku
- 13.06.2024
- ean
- 9788025744437
- Počet stran
- 232
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 3.06.2024
- isbn
- 978-80-257-4443-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.