0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 4. 2. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
338 Kč s DPH
Běžně 378 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní,… Přejít na celý popis
Zastavte se 30. nebo 31. ledna 2025 v knihkupectví KNIHY DOBROVSKÝ, u pokladny předložte jakékoliv vysvědčení, výuční list nebo diplom a užijte si nákup s 20% slevou. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Gastronomie českého středověku
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Sladká první republika
-
Velká kuchařka Čech a Moravy
-
Jazyk, srdce, mozek, krev
-
Česká kuchařka
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Tajné staročeské recepty
-
Pražská kuchyně běžná i sváteční
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Sladce, slaně, boubelatě
-
Ptáky starolapené
-
Kitchenette - O svobodě
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Defektní #UPGRADE / Tradiční a modení recepty z české a slovenské kuchyně (Defekt)
-
Pochoutky z horské chaloupky
-
Život v kuchyni
-
Z babiččina receptáře
-
Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
-
Klasická česká kuchařka
-
Jak vaříme u Matěje
-
Taste of Red
-
Skautská kuchařka – Vaříme na cestách
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
- Nakladatel
- Argo
- Rozměr
- 160 x 234 x 24
- datum dotisku
- 13.06.2024
- ean
- 9788025744437
- Počet stran
- 232
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 3.06.2024
- isbn
- 978-80-257-4443-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Nejočekávanější knihy jara 2025? Mrkněte do katalogu Našeho nakladatelství!
- Hospůdka v Praze – splnila dlouho očekávaná knížka Julie Caplinové očekávání českých čtenářů? | RECENZE
- Pavel Hénik: „Nemám tendence predikovat budoucnost, popustil jsem uzdu své fantazii" | DOBRÝ ROZHOVOR
- Ministerstvo času – Neotřelý příběh o lásce napříč prostorem i časem | RECENZE
- 10 nejprodávanějších knih za rok 2024: Naučná literatura
- Marta děti nechce - Nová kniha Petry Soukupové jde emocionálně až na dřeň | RECENZE
- Předobjednejte si Alchemised, román od autorky nejvirálnější fanfikce na Harryho Pottera
- Záhadná oběť - Stín Kanibala z Nine Elms znovu padá na Kate Marshallovou | RECENZE
- Jaké knihy si přečíst, pokud milujete Městečko Twin Peaks a tvorbu Davida Lynche?
- Dvojí život – příběh o lásce a závadové mládeži za železnou oponou | RECENZE
- Zpráva, která otřásla nejen literárním světem: Neil Gaiman čelí obviněním ze sexuálního násilí
- Čajová bouře: Smrt, magie a čajové rituály v příběhu, který vás nenechá vydechnout | RECENZE