4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne… Přejít na celý popis
-
411 Kč s DPH Skladem
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Super jednoduše
-
Gordon Ramsay: Chutně a rychle
-
Roman Staša: Matla
-
Péct, milovat a žít
-
Moje domácí kuchyně
-
Taková normální kuchařka
-
Gordon Ramsay: Moje dokonalá fit jídla
-
Famózní!
-
Jamie Oliver vaří po italsku - Ze srdce italské kuchyně
-
Lehká kuchyně
-
Petra Burianová: Cesta z těsta
-
Kuchařka pro mého muže
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
Jak vaříme u Matěje
-
BESTSELLER Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání
-
Super jednoduše bez masa
-
Peče celá země
-
Šéfkuchařův deník - Příběhy z kuchyní celého světa
-
Dezerty jedna báseň - Makronky, madlenky, financiers a spol.
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den
-
Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
-
Gordon Ramsay: Stačí 10 minut
-
Klasické moučníky
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří.Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff. Bezmála 200 receptů, 10 kapitol a téměř 650 barevných fotografií. Ke knize zároveň vychází 90 doplňujících postupových videí v HD kvalitě na samostatných webových stránkách zdarma pro každého.
- Nakladatel
- Pražský kulinářský institut
- Rozměr
- 216 x 305 x 25
- datum vydání
- 1.11.2013
- isbn
- 978-80-87737-06-4
- Počet stran
- 264
- Hmotnost
- 1000 g
- datum dotisku
- 1.09.2016
- ean
- 9788087737064
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 3
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 24 hodnocení čtenářů
24× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Pavel registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Nejlepší kuchařka!
Přečíst více -
Kristyna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Poklady klasicke ceske kuchyne ze stejne edice.
Přečíst více -
Jaroslava Otmanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Kuchařka na úrovni, takové mám ráda.
Přečíst více -
Zuzi registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Nádherné recepty,skvělé popisy, snadné suroviny, evropská kuchyně.
Přečíst více -
MisaZava registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
I tato kuchařka, stejně tak jako všechny od pana Vaňka je výborná. Snadno srozumitelné recepty z dostupných surovin.... Konkrétně tuto, evropskou, mám velmi ráda a často z ní vařím.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE