Klenoty klasické evropské kuchyně
Klenoty klasické evropské kuchyně - Roman Vaněk,Jana Vaňková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne… Přejít na celý popis

Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Nový knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače od Martina Moravce vás zavede do nejtemnějších zákoutí zločinu. Adam Dolník, který školil agenty FBI i Scotland Yardu, vás provede světem, kde jde o lidské životy! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří.Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff. Bezmála 200 receptů, 10 kapitol a téměř 650 barevných fotografií. Ke knize zároveň vychází 90 doplňujících postupových videí v HD kvalitě na samostatných webových stránkách zdarma pro každého.

Sdílet

Nakladatel
Pražský kulinářský institut
Rozměr
216 x 305 x 25
datum vydání
1.11.2013
isbn
978-80-87737-06-4
Počet stran
264
Hmotnost
1000 g
datum dotisku
1.09.2016
ean
9788087737064
Vazba
pevná vazba
Vydání
3
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 24 hodnocení čtenářů

24× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Pavel registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nejlepší kuchařka!

    Přečíst více
  • Kristyna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Poklady klasicke ceske kuchyne ze stejne edice.

    Přečíst více
  • Jaroslava Otmanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kuchařka na úrovni, takové mám ráda.

    Přečíst více
  • Zuzi registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nádherné recepty,skvělé popisy, snadné suroviny, evropská kuchyně.

    Přečíst více
  • MisaZava registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    I tato kuchařka, stejně tak jako všechny od pana Vaňka je výborná. Snadno srozumitelné recepty z dostupných surovin.... Konkrétně tuto, evropskou, mám velmi ráda a často z ní vařím.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda