4.4 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 4 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
312 Kč s DPH
Běžně 349 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas vyzkoušet si jejich domácí výrobu. Není to nic těžkého a s trochou cviku si postup rychle osvojíte. Není nad vlastnoručně připravované a kořeněné uzenky, klobásky, párečky – u těch vždycky víte, co skrývají uvnitř. V této kuchařce najdete… Přejít na celý popis
Kate Marshallová se potýká nejen se svou vlastní minulostí, na kterou chtěla už dávno zapomenout, ale také se zamotává do autory podcastu o skutečných zločinech... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Domácí zabijačka
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
-
Grilování
-
Oheň a dým
-
Divočák - Recepty z kančího masa
-
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem
-
Domácí zabijačka - Klobásy,šunka,pečeně
-
Zvěřina - Jak na to
-
BBQ - Steaky a burgery
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni
-
Grilování a mnohem víc
-
Dokonalý steak
-
AKCE Báječná kniha o burgerech a grilování
-
BBQ
-
Domácí jogurt, tvaroh a sýr
Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas vyzkoušet si jejich domácí výrobu. Není to nic těžkého a s trochou cviku si postup rychle osvojíte. Není nad vlastnoručně připravované a kořeněné uzenky, klobásky, párečky – u těch vždycky víte, co skrývají uvnitř. V této kuchařce najdete recepty na výrobu mezinárodních klasik od norimberských či debrecínských klobás přes chorizo a merquez až po domácí paštičky a teriny. Kromě receptů nechybějí základní informace o potřebném vybavení a popisy pracovních postupů.
- Nakladatel
- Vašut
- Rozměr
- 173 x 208 x 15
- datum dotisku
- 16.08.2024
- ean
- 9788075413215
- Počet stran
- 126
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 3.11.2022
- isbn
- 978-80-7541-321-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola