Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Autor Binder Egon

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Autor Binder Egon

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

160 Kč s DPH
Běžně 179 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích… Přejít na celý popis

Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působíDruhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzeníUzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Sdílet

Nakladatel
Grada
Rozměr
130 x 190 x 8
datum dotisku
21.11.2024
ean
9788024712611
Počet stran
112
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.04.2005
isbn
978-80-247-1261-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Denisa Havlíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pořizovali jsem, když jsme si pořídili udírnu. Kniha super, dost nás toho naučila.

    Přečíst více
  • Lubomír registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Pro začátečníky je to na jednu stranu dobré, na druhou stranu jsou občas některé pasáže složité a nepochopitelné. Navíc se převážně mluví o uzení ryb. Ale v celkovém pohledu je kniha dobrá.

    Přečíst více
  • Zdeněk Brychta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    knihu jsem ještě nedočetl, ale vše proč jsem si ji koupil splňuje i něco navíc. jsem velmi spokojen

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 160 Kč Nápověda