0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve čtvrtek 14. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
223 Kč s DPH
Běžně 249 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a… Přejít na celý popis
-
212 Kč s DPH Ihned ke stažení
Možná ten nejvíc explicitní, šokující a vzrušující román, co jste kdy četli... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
-
Nalož to
-
Nakládáme zeleninu
-
Domácí zabijačka
-
Domácí marmelády od Hanky 2
-
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-
Udírny a uzení
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů
-
Malé chuťovky - Domácí výrobky z vlastní kuchyně
-
Uzení pro labužníky
-
Sušíme doma
-
Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti
-
Uzení
-
Fermentujeme se Superkvašáky
-
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem
-
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
-
Zkvašeno
-
Hranolky - mezinárodní recepty, dipy a omáčky
-
Výroba slivovice a jiných pálenek
-
Jednoduše & dokonale Maso
-
Klobásy a paštiky
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 170 x 240 x 10
- datum dotisku
- 4.11.2024
- ean
- 9788024742663
- Počet stran
- 128
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.01.2012
- isbn
- 978-80-247-4266-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Ingrid registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
očekávala jsem od knihy více praktických návodů, obsahuje pouze obecné informace a pár rad jak co dělat. ale jinak jsem spokojená
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- 5 nejzajímavějších biografií a rozhovorů pro měsíc říjen
- Kavárna s vůní perníčků je ultimátní feel good román tohoto podzimu! | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce