0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
In this enormous, beautiful book, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science behind the man and the restaurant. Heston Blumenthal is widely acknowledged to be a genius, and The Fat Duck has… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
An Unapologetic Cookbook
-
The Palestinian Table
-
Old Prague Cookbook
-
The Food For Life Cookbook
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
I heart Naptime Cookbook
-
NOVINKA Big Vegan Flavor
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
How to Eat Chocolate
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Nordic Baking Book
-
Jamie´s Kitchen
-
The Asian Pantry
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Clare Smyth: Core
-
Crarter's Kitchen
-
Classic French Recipes
-
A Day in Hong Kong
In this enormous, beautiful book, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science behind the man and the restaurant. Heston Blumenthal is widely acknowledged to be a genius, and The Fat Duck has twice been voted the Best Restaurant in the World by a peer group of top chefs. But he is entirely self-taught, and the story of his restaurant has broken every rule in the book. His success has been borne out of his pure obsession, endless invention and a childish curiosity into how things work - whether it's how smell affects taste, what different flavours mean to us on a biological level, or how temperature is distributed in the centre of a souffle.In the first section of "The Big Fat Duck Cookbook", we learn the history of the restaurant, from its humble beginnings to its third Michelin star (the day Heston received the news of this he had been wondering how exactly he would be able to pay his staff that month). Next we meet 50 of his signature recipes - sardine on toast sorbet, salmon poached with liquorice, hot and iced tea, chocolate wine - which, while challenging for anyone not equipped with ice baths, dehydrators, vacuum pumps and nitrogen on tap, will inspire home cooks and chefs alike. Finally, we hear from the experts whose scientific know-how has contributed to Heston's topsy-turvy world, on subjects as diverse as synaesthesia, creaminess and flavour expectation.With an introduction by Harold McGee, incredible colour photographs throughout, illustrations by Dave McKean, multiple ribbons, real cloth binding and a gorgeous slip case, "The Big Fat Duck Cookbook" is not only the nearest thing to an autobiography from the world's most fascinating chef, but also a stunning, colourful and joyous work of art.
- Nakladatel
- Bloomsbury
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 532
- isbn
- 978-0-7475-8369-1
- Vazba
- pevná vazba
- ean
- 9780747583691
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE