5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
In this enormous, beautiful book, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science behind the man and the restaurant. Heston Blumenthal is widely acknowledged to be a genius, and The Fat Duck has… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
Harry Potter Official Christmas Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
I heart Naptime Cookbook
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Garden Chef
-
NOVINKA Modernist Bread at Home
-
The Wine Bible (3rd Edition)
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
How to Eat Chocolate
-
The Silver Spoon Pasta
-
Jamie´s Kitchen
-
The Italian Cookery Course
-
Five Nights at Freddy´s Cook Book
-
The Asian Pantry
-
Crarter's Kitchen
-
Clare Smyth: Core
-
Classic French Recipes
-
Cooking on Fire
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
In this enormous, beautiful book, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science behind the man and the restaurant. Heston Blumenthal is widely acknowledged to be a genius, and The Fat Duck has twice been voted the Best Restaurant in the World by a peer group of top chefs. But he is entirely self-taught, and the story of his restaurant has broken every rule in the book. His success has been borne out of his pure obsession, endless invention and a childish curiosity into how things work - whether it's how smell affects taste, what different flavours mean to us on a biological level, or how temperature is distributed in the centre of a souffle.In the first section of "The Big Fat Duck Cookbook", we learn the history of the restaurant, from its humble beginnings to its third Michelin star (the day Heston received the news of this he had been wondering how exactly he would be able to pay his staff that month). Next we meet 50 of his signature recipes - sardine on toast sorbet, salmon poached with liquorice, hot and iced tea, chocolate wine - which, while challenging for anyone not equipped with ice baths, dehydrators, vacuum pumps and nitrogen on tap, will inspire home cooks and chefs alike. Finally, we hear from the experts whose scientific know-how has contributed to Heston's topsy-turvy world, on subjects as diverse as synaesthesia, creaminess and flavour expectation.With an introduction by Harold McGee, incredible colour photographs throughout, illustrations by Dave McKean, multiple ribbons, real cloth binding and a gorgeous slip case, "The Big Fat Duck Cookbook" is not only the nearest thing to an autobiography from the world's most fascinating chef, but also a stunning, colourful and joyous work of art.
- Nakladatel
- Bloomsbury
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 532
- isbn
- 978-0-7475-8369-1
- Vazba
- pevná vazba
- ean
- 9780747583691
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- 5 nejzajímavějších biografií a rozhovorů pro měsíc říjen
- Kavárna s vůní perníčků je ultimátní feel good román tohoto podzimu! | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce