4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení Ve čtvrtek 20. 2. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
160 Kč s DPH
Běžně 179 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích… Přejít na celý popis
Je to tady! Pojistěte si, že vám nejočekávanější dračí novinku nikdo nevyspoileruje! Čtěte již nyní v originále.
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působíDruhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzeníUzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 130 x 190 x 8
- datum dotisku
- 28.01.2025
- ean
- 9788024712611
- Počet stran
- 112
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.04.2005
- isbn
- 978-80-247-1261-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Denisa Havlíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Pořizovali jsem, když jsme si pořídili udírnu. Kniha super, dost nás toho naučila.
Přečíst více -
Lubomír registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Pro začátečníky je to na jednu stranu dobré, na druhou stranu jsou občas některé pasáže složité a nepochopitelné. Navíc se převážně mluví o uzení ryb. Ale v celkovém pohledu je kniha dobrá.
Přečíst více -
Zdeněk Brychta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
knihu jsem ještě nedočetl, ale vše proč jsem si ji koupil splňuje i něco navíc. jsem velmi spokojen
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.