Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Autor Binder Egon

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Autor Binder Egon

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

160 Kč s DPH
Běžně 179 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Mixtape

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 899 Kč dárek zdarma v hodnotě 399 Kč

Mixtape

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích… Přejít na celý popis

Onyx Storm Je to tady! Pojistěte si, že vám nejočekávanější dračí novinku nikdo nevyspoileruje! Čtěte již nyní v originále. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působíDruhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzeníUzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Sdílet

Nakladatel
Grada
Rozměr
130 x 190 x 8
datum dotisku
28.01.2025
ean
9788024712611
Počet stran
112
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.04.2005
isbn
978-80-247-1261-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Denisa Havlíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pořizovali jsem, když jsme si pořídili udírnu. Kniha super, dost nás toho naučila.

    Přečíst více
  • Lubomír registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Pro začátečníky je to na jednu stranu dobré, na druhou stranu jsou občas některé pasáže složité a nepochopitelné. Navíc se převážně mluví o uzení ryb. Ale v celkovém pohledu je kniha dobrá.

    Přečíst více
  • Zdeněk Brychta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    knihu jsem ještě nedočetl, ale vše proč jsem si ji koupil splňuje i něco navíc. jsem velmi spokojen

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 160 Kč Nápověda